Swipy

Kerék Csárda, mint étterem 1987-ben nyílt meg a nagyközönség előtt, egy családi válllalkozás keretein belül. Előtte tanyaházként funkciónált az épület, mely most egyedi vidéki stílusához hűen felújítva várja a kedves vendégeket.

Fejlesztések

Az eltelt évek alatt számos fejlesztést hajtottunk végre, többek között egy nagyobb különtermet építettünk az épülethez, hangulatos kandalló mellett melegedhet a kedves vendég a téli napokon, új, az elődjénél szélesebb és jobban felszerelt kiszolgáló pulttal láttuk el a vendégteret, teljesen felújítottuk a vizesblokkot is, hogy a higiénia feltételeknek maradéktalanul megfelelhessen. Egy széles, tetővel ellátott teraszt is hozzáépítettünk a vendéglőhöz, így a kellemes nyári napokat kint is élvezhetik vendégeink. A nagy melegek elől azonban a belső, klímákkal ellátott helyiségekbe érdemes behúzódni.

Gépkocsival megállni a több turistabuszt is fogadni képes parkolóban van lehetőség. Távolabbi terveinkben szerepel egy kényelmes és hűs fákkal borított pihenő kialakítása, ahol gyermekei részére egy kisebb játszóteret is felállítunk. Jelenleg a játszótér és a pihenésre alkalmas padok már a helyükön vannak.

Étel- és italkínálatunk

2012-ben megújult étlapunkon megtalálhatóak mind a levesek, pörköltek, halételek, szárnyas ételek, mind pedig a sertéshúsból, marhahúsból készült ételek és természetesen a desszertek is. Így jelenleg több, mint negyven étel közül választhat, az étlap kialakításánál próbáltunk figyelembe venni a magyar konyha széles skáláját.

Az ételek hű kísérőjeként több, mint húsz féle minőségi borból választhat, megtalálhatja az Ön által kedvelt borvidék jellegzetes italát.

Természetesen a sörkedvelők sem maradnak hoppon, a minőségi üveges hazai és külföldi sörök közül tudnak válogatni.

Aki szívesen fogyaszt az étkezés előtt vagy után (esetleg közben) némi röviditalt, annak válogatott pálinkáinkat ajánljuk.

Várunk minden kedves vendéget, aki a 6-os főúton Dunaföldvár és Dunaújváros között megéhezik vagy csak egy kis frissítőre vágyik! Térjen be hozzánk! Megéri!